Op deze pagina vind u verschillende artikelen met algemene informatie, in de volgorde hieronder weergegeven:

HET BALANSCONCEPT IN GEZONDHEID EN ONTWIKKELING

HOE OM MOOI TE ZIJN - De fysiologie van schoonheid

HET LICHAAM HERMINERALISEREN

HOE OM SUCCES TE HEBBEN MET EEN NUTRITIONAL BALANCING PROGRAMMA

ETHER EN GEZONDHEID

 

Op de tweede pagina staat ook nog:

BEGRIJPEN VAN STRESS

 

Op de derde pagina staat:

KOPERVERGIFTIGINGSSYNDROOM

 

 

 


HET BALANSCONCEPT IN GEZONDHEID EN ONTWIKKELING

 

door Dr. Lawrence Wilson © maart 2019, LD Wilson Consultants, Inc.

klik hier voor het originele artikel

Alle informatie in dit artikel is uitsluitend de mening van de auteurs en uitsluitend voor educatieve doeleinden. Het is niet bedoeld voor de diagnose, behandeling, voorschrift of genezing van een ziekte of gezondheidstoestand.

Balans is een heel bijzonder genezingsprincipe in de wetenschap van ontwikkeling.

Balans/Evenwicht vertegenwoordigt het idee van relaties. Zoals tussen delen van het lichaam, of tussen mineralen, of vele andere aspecten van lichaam of geest. Voorbeelden zijn samentrekking en ontspanning van spieren, hoge en lage bloeddruk of bloedsuiker, en activiteit en rust. Balans impliceert het bestaan van een reeks complementaire tegenstellingen of misschien meerdere opties of mogelijkheden. Ze moeten worden gewogen of anderszins worden beoordeeld om het lichaam en de geest in harmonie te brengen. Dit concept staat centraal in sommige oude geneeswijzen zoals acupunctuur, macrobiotica en andere. Het staat ook centraal in ontwikkelingswetenschap. Moderne medische en holistische zorg gebruikt het in beperkte mate. Artsen streven ernaar om de bloedsuikerspiegel, bloeddruk, het cholesterolgehalte en andere gezondheidsparameters in evenwicht te brengen. Ze richten zich echter meer op het diagnosemodel van genezing.

Balanceren versus ‘genezen’ of het elimineren van ziekte-entiteiten. Het genezingsmodel is waardevol, maar wij geloven dat het balanceringsconcept ook nodig is. Zonder dit kan men infecties of andere aandoeningen verwijderen, maar de therapie gooit het lichaam vaak uit balans. Als gevolg hiervan kan het probleem later terugkomen of kunnen er andere problemen ontstaan. Focus op balans is een van de grote verschillen tussen ontwikkelingswetenschap en bijna alle andere voedings- en medische benaderingen. Hier zijn voorbeelden van hoe het concept balans/evenwicht wordt gebruikt in de ontwikkelingswetenschap.

DE LEVENSSTIJL IN BALANS BRENGEN

Een belangrijk gebied voor genezing is om dingen zoals slaap en activiteit, lichaamsbeweging en rust, tijd alleen en tijd met anderen, tijd op het werk en tijd voor rust en recreatie in evenwicht te brengen. Dit zijn voorbeelden van hoe balans van toepassing is op iemands levensstijl. Lees hier meer over in de editie 2010 van Development And Hair Mineral Analysis. Het is beschikbaar via deze website bij Boeken.

HET DIEET IN EVENWICHT BRENGEN

Evenwicht tussen de voedsel- en waterinname is een ander complex en belangrijk gebied voor genezing. De manier waarop dit in ontwikkeling wordt gedaan, is volledig anders dan het systeem van vier voedselgroepen dat wordt gebruikt in de diëtetiek of de voedselpiramide, nu goedgekeurd door de Amerikaanse overheid. We vinden deze systemen niet geschikt voor ontwikkeling. We leggen de voedingsbalans voor ontwikkeling uit in de onderstaande paragrafen. We brengen vooral de oxidatiesnelheid in evenwicht, en ook verschillende soorten voedsel. Lees Eten voor dagelijks gebruik voor meer informatie.

GEESTELIJKE EN EMOTIONELE BALANS

We worden allemaal blootgesteld aan een enorme hoeveelheid informatie, mentale stimulatie, emotionele nieuwskoppen en nog veel meer. Om gezond te blijven, moet een persoon dit allemaal kunnen verwerken, behouden wat nuttig is en de leugens, de propaganda en veel wat alleen maar van slechte kwaliteit of zelfs destructief is, verwerpen. Het is een belangrijke taak die in een aantal artikelen op deze website wordt besproken. Naast het aanwennen van goede studiegewoonten, positieve mentale attitudes en uitstekende morele en spirituele waarden, is een zeer nuttige aanvullende procedure om een mentaal en emotioneel evenwicht te bereiken de neerwaartse drukoefening. Het wordt besproken in een apart artikel.

Emotioneel evenwicht is ook een kritiek gebied, waarbij men niet hyper of manisch is, maar ook niet depressief en ontmoedigd. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar het is voor veel mensen vrij moeilijk, vooral voor diegenen die zich niet goed voelen. Het balanceren en versterken van de lichaamschemie is uiterst nuttig voor iemands emotionele balans. Een belangrijke techniek is om alle soorten snoepgoed, zelfs het meeste fruit en alle vruchtensappen te vermijden. Deze zijn tegenwoordig niet nuttig. Ook moet men de meeste stimulerende middelen, zoals cafeïne, MSG, alcohol en alle recreatieve drugs, inclusief marihuana, vermijden. Dan wordt de geest veel evenwichtiger. Veel artikelen op deze website bespreken verschillende aspecten van hoe je jezelf emotioneel en mentaal in evenwicht kunt houden. Hieronder staan enkele van de meer technische manieren die in de ontwikkelingswetenschap worden gebruikt om ons lichaam in balans te brengen.

DE OXIDATIESNELHEID IN EVENWICHT BRENGEN

De oxidatiesnelheid is vergelijkbaar met die van de stofwisseling, hoewel het niet precies hetzelfde is. Het is een centraal idee in de ontwikkelingswetenschap. Dr. George Watson schreef voor het eerst over de oxidatiesnelheid in 1972 in een uitstekend boekje getiteld Nutrition And Your Mind. Hoewel het niet meer wordt gedrukt, is het vaak verkrijgbaar bij tweedehands boekwinkels (in Amerika). Men kan de oxidatiesnelheid in evenwicht brengen door het dieet te veranderen, zeer specifieke voedingssupplementen te nemen en met levensstijlaanpassingen. Voedingsmiddelen en supplementen die de oxidatiesnelheid verhogen, zijn bijvoorbeeld eiwitrijke voedingsmiddelen, vooral dierlijke eiwitten en groenten. Supplementen die de oxidatiesnelheid verhogen, omvatten de meeste B-complexvitaminen, schildklier- en bijnierextracten en vitamine C en E. Daarentegen kan men een te snelle oxidatiesnelheid verminderen met meer vet en oliën in het dieet, samen met het eten van veel minder snoep en complexe koolhydraten of zetmelen. Voedingssupplementen die de oxidatiesnelheid vertragen zijn meer calcium en magnesium, koper, zink, vitamine A en D, choline en inositol.

Sommige chemicaliën zoals cafeïne versnellen tijdelijk de oxidatiesnelheid, maar putten later een persoon uit. Hetzelfde geldt voor krachtige oefeningen. Meer rust daarentegen kan de oxidatiesnelheid tijdelijk een beetje vertragen, maar verbetert deze later door het lichaam te laten genezen en zijn energie terug te winnen. Veel meer over het balanceren van de oxidatiesnelheid is te vinden in het artikel getiteld De Oxidatie Types en andere op deze website.

BALANCEREN VAN MINERALEN EN HUN RATIO'S

Elk mineraal in het lichaam beïnvloedt alle anderen en er is een mineraal ‘systeem’ in het lichaam. Ontwikkelingswetenschap richt zich sterk op het balanceren van bepaalde mineralen en hun verhoudingen. Dr. William Albrecht onderzocht dit idee van een mineralenbalans in de bodem en in het plantenleven voor het eerst in de twintigste eeuw. Het balanceren van de verhoudingen en niveaus van de mineralen vereist dat je weet hoe het systeem werkt. Vervolgens dien je kleine hoeveelheden van de juiste mineralen toe, terwijl je vermijdt supplementen of teveel van andere mineralen of voedingsmiddelen te eten die het systeem uit balans zouden brengen. Het systeem is extreem complex. Het geven van een bepaald mineraal kan bijvoorbeeld leiden tot een verlaging van dat mineraalniveau in de lichaamsweefsels. Dit was een van de grote ontdekkingen van Dr. Paul Eck vroeg in zijn onderzoek naar haarmineralenanalyse. Hij ontdekte dat het geven van calcium aan iemand met een laag calciumgehalte vaak zou leiden tot een lager calciumgehalte in het haar. Het geven van zink aan een persoon met een laag zinkgehalte veroorzaakte soms dat zink in het haarweefsel lager werd. Na jaren van onderzoek kwam hij erachter dat het geven van alleen calcium de balans van calcium met magnesium verstoorde, wat op zijn beurt een verlaging van het calcium veroorzaakte. Hij ontdekte dat hij koper moest geven samen met magnesium om een laag calciumgehalte te verhogen, in plaats van alleen calcium te geven. Hij ontdekte ook dat alleen het geven van zink de natrium / kalium-verhouding verlaagt, een kritische verhouding in het lichaam. Omdat dit vaak ongewenst is, accepteert het lichaam de zink niet en heeft het weinig effect op het zinkniveau in het haar, of het kan zelfs lager worden. Om het zinkniveau te verhogen, moet men in veel gevallen de natrium/kalium-verhouding verhogen, en dit gebeurt met behulp van vitamine B1, B3, B5, C, E, chroom, selenium, koper, mangaan en bijnieren of schildklier samen in de juiste verhoudingen. De complexiteit van het mineraalbalanssysteem van het lichaam is een van de belangrijkste redenen die ik alle artsen ten zeerste aanbeveel om gebruik te maken van de productaanbevelingen van Analytical Research Labs en geen andere merken of andere soorten producten te vervangen. Mijn ervaring is dat wanneer andere merken en soorten producten worden gebruikt, de resultaten niet zo goed zullen zijn. Dit is enigszins jammer, maar waar. Meer over het balanceren van minerale verhoudingen is te vinden in verschillende artikelen op deze website, zoals De Natrium/Kalium Verhouding en De Calcium/Magnesium Verhouding.

DE SYMPATHETISCHE EN PARASYMPATHETISCHE ZENUWSTELSELS IN EVENWICHT BRENGEN

Dit is een ander belangrijk aandachtspunt van ontwikkelingsprogramma's in alle gevallen. Het autonome of automatische zenuwstelsel in alle mensen en dieren bestaat uit twee complementaire systemen die de sympathische en parasympathische takken van dit zenuwstelsel worden genoemd. Ze moeten harmonieus samen functioneren, anders ontstaan er ernstige ziekten in het lichaam. Bij de meeste mensen werken ze tegenwoordig niet goed. Als gevolg hiervan zijn veel mensen moe, verteren hun voedsel niet goed, kunnen afvalstoffen ook niet uit het lichaam verwijderen en kunnen infecties niet goed genoeg bestrijden. De sleutel tot het oplossen van al deze problemen is vaak om het autonome zenuwstelsel in evenwicht te brengen. Dit is een ander essentieel gebied van therapeutische correctie. Lees voor meer informatie over dit onderwerp Uw autonome zenuwstelsel balanceren op deze website.

YIN- EN YANG-KWALITEITEN IN HET LICHAAM IN EVENWICHT BRENGEN

Een ander zeer belangrijk gebied waarbij balans belangrijk is voor genezing, heeft te maken met een natuurkundig principe. Het idee wordt gebruikt in de oosterse geneeskunde, maar helemaal niet in de westerse medische wetenschap. In acupunctuur, macrobiotiek en andere oosterse geneeswijzen wordt het de balans tussen yin en yang genoemd. Het yin-principe is cool, uitgebreid, heeft een centrifugale actie, is gefragmenteerd en het voedsel is zoeter. Het Yang-principe is warmer, harder, meer samengetrokken, voedsel is verwarmd en gekookt, bevat meer zout en is minder zoet. Bij een haarmineralenanalyse is een langzame oxidatie meer yin, terwijl snelle oxidatie over het algemeen meer yang is. Hoe langzamer de oxidatiesnelheid, hoe meer yin een persoon neigt te zijn. Tegenwoordig is bijna iedereen echter erg yin. Dit is te wijten aan:

Fruit en ander zoet voedsel.

• Blootstelling aan straling. Ioniserende straling van radioactieve neerslag en kerncentrales en andere bronnen is erg yin en treft vandaag iedereen.

Yin giftige metalen en chemicaliën. Deze bevinden zich in de voedselvoorziening, de lucht en het water en beïnvloeden iedereen, ongeacht waar men woont.

Veranderingen in de voedselvoorziening. Hybride gewassen, industriële landbouwmethoden, superfosfaatmeststoffen en voedselverwerking en raffinage hebben al ons voedsel meer yin gemaakt. Geraffineerde voedingsmiddelen zoals witte bloem en witte suiker zijn extreem yin.

De moderne geneeskunde. De meeste medicijnen zijn yin. Dit omvat de meeste antibiotica, antidepressiva, ontstekingsremmers en andere soorten medicijnen.

Recreatieve drugs. Alcohol, marihuana en andere recreatieve drugs zijn erg yin.

Elektromagnetische vervuiling. Elektromagnetische vervuiling is Yin en is heel gebruikelijk, hoewel het veel erger is in grote steden vol met torens voor mobiele telefoons en radio- en tv-signalen die door de lucht bewegen. Vooral computers, televisietoestellen en alle draadloze apparaten produceren veel elektromagnetische velden. De meeste mensen leven tegenwoordig letterlijk in een zee van extreem yin elektromagnetische vervuiling. Lees Yang en Yin en Yang en Yin Genezing voor meer informatie.

GEBALANCEERDE ONTWIKKELING

Een laatste concept in dit artikel is dat mensen zich veel meer kunnen ontwikkelen dan de meesten van ons denken. We kunnen onze geest, ons geheugen, ons denkvermogen en ons vermogen tot wijsheid, mededogen en andere verbazingwekkende kwaliteiten verbeteren. Dit proces wordt Ontwikkeling genoemd. Het is een prachtig proces dat in veel artikelen op deze website wordt genoemd, omdat het voor veel mensen zo nuttig is. Ontwikkeling kan echter onevenwichtig en gevaarlijk zijn. Sommige mensen ontwikkelen waanvoorstellingen, worden schizofreen, hyperactief of depressief als ze leren over spirituele zaken. Ontwikkeling moet gepaard gaan met volwassenheid en wijsheid. Deze website bevat een aantal artikelen zoals Dingen die ontwikkeling blokkeren en anderen om mensen te helpen zich op een veilige en evenwichtige manier te ontwikkelen. Nogmaals, evenwicht is het belangrijkste ingrediënt.

CONCLUSIE

Het concept van evenwicht/balans in het lichaam en in de natuur is één van de meest fundamentele helingsconcepten. Het moet veel meer worden geleerd aan westerse artsen, verpleegkundigen en anderen die mensen genezen. Ontwikkelingsprogramma's gebruiken het balansconcept om mensen op veel diepere niveaus te genezen dan andere natuurlijke of medische genezingsprogramma's die ik heb waargenomen of ervaren. Het gebruik van balansconcepten maakt ook de programma's die we opzetten veel veiliger, goedkoper, effectiever en minder vatbaar voor andere soorten problemen.

 

 


HOE OM MOOI TE ZIJN – De fysiologie van schoonheid

door Dr. Lawrence Wilson  © Augustus 2017, L.D. Wilson Consultants, Inc.

klik hier voor het originele artikel

Alle informatie in dit artikel is voor educatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als diagnose, behandeling, recept of genezing van ziektes of gezondheidsproblemen.

GEZONDE MENSEN ZIJN MOOIER

Wil je mooier zijn, wordt dan gezonder door een nutritional balancing programma te volgen. Dit is wat veel klanten ons melden. Hoewel er goed uitzien niet het hoofddoel van een nutritional balancing programma is, hoor ik vaak het volgende:

“Ik zie er tien jaar jonger uit.”

“De cellulitis ging gewoon weg!”

“Ik verloor het gewicht op de juiste plaatsen en zonder moeite, behalve het volgen van het programma.”

“Ik sta rechter op.”

“Mensen zeggen dat ik weer een sprankeling in mijn ogen heb.”

“Mijn man is jaloers en zegt dat ik mooier ben dan toen we vijfentwintig jaar geleden trouwden.”

“Mijn huid is strakker en borsten zijn weer steviger geworden, na jaren van verzakking.”

“Mijn haar is dikker, groeit langer, houdt een permanent beter en ziet er veel gezonder uit.”

“Mijn vingernagels zijn weer sterk en mooi en de striae zijn verdwenen.”

“Libido is terug. Ik en mijn echtgenoot zijn gelukkig. ‘

“Borsten werden groter (ze waren klein).”

“Adem en geurtjes op en onder het lichaam ruiken beter.”

“Spataderen verdwenen, evenals aambeien”.

“Ik heb weer een slanke look – niet hetzelfde als alleen maar afvallen.”

“Mijn huidskleur is beter en cellulitis is verdwenen!”

“De zwelling van de maag verdwijnt als je het dieet precies volgt”.

“Mijn brein werkt zoveel beter – ik ben niet spacey of ‘mistig’ meer”.

Zelfs als je gelaatstrekken niet de mooiste zijn op aarde, zul je verbaasd zijn hoeveel beter je eruit zal zien en voelen als je echt gezond wordt door een nutritional balancing programma. Het duurt enkele maanden en vaak een paar jaar, maar het is de moeite waard.

Zowel mannen als vrouwen die gezonder zijn, zijn beslist mooier. Dit is waarom:

Uw hormoonbalans:

Het is bekend dat de geslachtshormonen, zoals oestrogeen en testosteron, in het bijzonder de secundaire geslachtskenmerken verhogen en in verband worden gebracht met mooi zijn en voelen. Wanneer iemand gezonder wordt, beginnen deze hormonen automatisch beter in balans te komen. Hun hoeveelheid in het lichaam stijgt en komt op een normaal niveau te liggen als het laag is. Als het te hoog is, zullen de hormonen dalen naar een normaal niveau.

Hormoon vervanging. Ik adviseer nooit om bio-identieke of andere hormoonvervangers te nemen tenzij het orgaan operatief is verwijderd. Hormoontherapieën hebben over het algemeen te veel bijwerkingen. Ook vertraagt of stopt de hormoonvervangingstherapie de “mentale ontwikkeling”. Dit is een zeer speciale verbetering van het lichaam en de hersenen die wordt beschreven in andere artikelen op deze website. Het is mijn ervaring dat het niet waar is dat mensen hormoonvervanging nodig hebben als de hormoonspiegel laag wordt. Dit is een fout die wordt begaan door vele artsen, zowel conventionele als holistische artsen. Ze weten gewoon niet hoe ze de juiste hormoonspiegels moeten herstellen.

Een betere manier om uw hormonen in evenwicht te houden, is door een volledig nutritional balancing programma te volgen. Het werkt, en we hebben dit bewezen met duizenden mensen van alle leeftijden. Het vereist het gekookte groente dieet, ontgifting van het hele lichaam van álle toxische metalen, niet alleen een paar, en het herstellen van de balans van de verhoudingen tussen vitale mineralen in de weefsels. Het duurt een paar jaar, maar het is de moeite waard. Het hele lichaam wordt letterlijk op deze manier herbouwd, inclusief het hormonale systeem van een man of bij een vrouw. Lees voor meer informatie over dit onderwerp Hormoonvervangingstherapie op deze website.

MEER ENERGIE HEBBEN IS MOOI

Een andere manier waarop gezond zijn mooi is, is dat hogere hormoonspiegels geassocieerd worden met een hogere algehele vitaliteit of een hogere adaptieve energie. Dit is een cruciaal concept dat niet voldoende wordt onderwezen in medische, chiropractische of natuurgeneeskundige scholen, als het überhaupt wordt onderwezen.

Libido. Vitaliteit is van cruciaal belang om je mooi te voelen. De meeste mensen weten dat wanneer ze moe of opgebrand raken, het seksuele verlangen en de algemene interesse in seks enorm afneemt. Dit kan zijn omdat seks geen vitale functie is, dus sluit het lichaam deze af als het energieniveau te laag is. Wanneer cliënten klagen over een laag libido, is hun energieniveau in de meeste gevallen, volgens een haarmineralenanalyse, zeer laag. Naarmate hun vitaliteit en energieniveau toenemen als gevolg van een NB-programma, nemen hun aantrekkelijkheid en libido over het algemeen ook toe.

Uitzonderingen zijn: 1) Wanneer ze moe zijn, ontwikkelen sommige mensen een buitensporige interesse in seks, misschien vanwege hormonale onevenwichtigheden, of de persoon treedt op als ‘energievampier’ tijdens seks. In deze gevallen kan een programma voor het uitbalanceren van de voeding daadwerkelijk helpen bij het normaliseren van het seksuele verlangen en een persoon helpen te stoppen met zich gedragen als een vampier. Lees hier meer over Energie Vampirisme op deze website.

2) Bij uitputting ontwikkelen veel vrouwen, in het bijzonder, een hunkering naar seksuele vloeistof. Dit verdwijnt langzaam met een goed ontworpen NB-programma. Daarmee verdwijnt ook de onnatuurlijke belangstelling voor seks om zelfzuchtige redenen. Lees Seksuele Vloeistof Craving voor meer informatie over dit onderwerp.

GEWICHT OP DE JUISTE MANIER EN OP DE JUISTE PLEKKEN VERLIEZEN IS PRACHTIG

NB-programma’s verwijderen cellulitis bij vrouwen, spannen de huid aan zonder chirurgische ingrepen en verwijderen lagen gifstoffen in de huid en elders. Veel mensen verlorenmakkelijk 100 pond of meer zonder krachtige lichaamsbeweging, medicijnen, hormonen of caloriearme diëten. Alle voorgaande methoden beschouw ik als extreem gevaarlijk, dom en onnodig. Lees de artikelen op deze website, bijvoorbeeld over HCG Dieet Gevaren. Lees ook Sport/Fitness en zijn gevaren. Lees ook de artikelen over het Paleo dieet, Weston Price dieet en GAPS dieet. Je kunt afvallen met deze diëten, maar ze bevatten te veel vetten, wat gemakkelijk tot kanker kan leiden. Vet bevat altijd enkele oestrogenen en dit is in alle gevallen een carcinogene stof.

LICHAAMSVORM

Dit is een groot onderwerp. Als ideaal zouden de schouders het breedste deel van het lichaam moeten zijn. De taille moet trim en klein zijn voor zowel mannen als vrouwen. Armen en benen moeten goed geproportioneerd zijn en mogen er niet vreemd uitzien. Mannen hebben meestal grotere voeten en bredere schouders dan vrouwen. Vrouwen hebben vaak bredere heupen, hoewel dit niet altijd waar is. De vorm van het hoofd wordt hieronder besproken.

Het effect van dieet.

Vet. Veel vet eten, zoals het dieet van Paleo en Weston Price, zal vrouwen in het bijzonder een weelderig, wulps ogend lichaam geven met grotere borsten en heupen. Het heeft echter ook de neiging om kanker te veroorzaken, in mijn ervaring.

Vlees. Veel vlees eten zorgt voor een zware, slappe uitstraling van het lichaam.

Brood en andere complexe koolhydraten. Deze veroorzaken de vertrouwde vollere, deegachtige, enigszins waterige uitstraling van het lichaam. Vaak is er ook een bierbuik-look.

Suiker. Dit veroorzaakt een meer bleke look, misschien vanwege mineraaltekorten.

Nutritional balancing. Een NB-dieet met veel gekookte groenten – 6-9 kopjes per dag met gekookte groenten bij elke maaltijd – zorgt voor een slank en mager uiterlijk dat veel gezonder is. Nutritional balancing is in de allereerste plaats een ontgiftingsprogramma. Het Paleo-dieet, GAPS-dieet en Weston-Price dieet zijn dat niet. Als je niet ontgift met een dieet, maar ook met andere methoden zoals nabij-infraroodsauna’s en koffieklysma’s, zul je niet zo lang leven. Ook zul je je trauma’s niet terughalen (en als gevolg daarvan loslaten), wat een andere sleutel is om mooi te zijn en te voelen, zoals uitgelegd in een gedeelte hieronder.

BORSTEN

Kleine borsten. Deze hebben de neiging om te groeien tijdens een NB-programma. Chloortoxiciteit en jodiumtekort produceren tegenwoordig bij veel vrouwen kleine borsten. Tijdens een NB-programma wordt het chloor verwijderd en jodium aangevuld (zonder chemische jodiumproducten te gebruiken). De borsten worden vaak plotseling erg groot, zoals van maat A naar D + of van B naar D +. Binnen een paar maanden nemen ze weer af tot ongeveer een maat C. Dit is het meest voorkomende patroon dat we waarnemen met kleine borsten. De sprong naar maat D + gevolgd door een afname naar maat C lijkt het gevolg te zijn van het verwijderen van chloor en andere toxines. De borsten zijn gezonder, kankers en andere knobbels hebben de neiging om te verminderen, en het uiterlijk van de borsten verbetert, in het algemeen.

Grote borsten. Als een vrouw te zwaar is, nemen haar grote borsten af naarmate ze afvalt. Zo nu en dan klaagt een vrouw hierover. We zeggen haar dat ze het programma moet blijven volgen en meestal zullen de borsten verkleinen tot een maat B of C.

Andere veranderingen. Borsten worden ook steviger, strakker en minder doorbuigend. “Lege” borsten vullen in.

Aanvullende technieken voor het vergroten van de borstgrootte naast het volgen van het NB-programma. Deze omvatten:

1. Wrijf de voeten in het borstreflexgebied (zie hieronder onder reflexologie).

2. Masseer/wrijf de borsten regelmatig. Doe dit dagelijks gedurende minstens een maand. Sommige vrouwen zeggen dat het kleine borsten helpt groeien, in sommige gevallen op voorwaarde dat iemand een NB-programma volgt om ook gezondheid op te bouwen.

3. Druk op de voetreflexgebieden gerelateerd aan de schouders en heupen met behulp van reflexologie.

4. Down sex kan helpen de borsten te genezen en te laten groeien.

Alle methoden kunnen samen worden gebruikt.

Lengte. Bijnier-lichaamstypen groeien niet zo lang als de schildklierlichaamtypen. Sommige mensen zijn echter zo ondervoed dat ze gewoon niet zo groot worden als zou moeten. De medische wetenschap is zich ervan bewust dat voldoende zink bijvoorbeeld absoluut noodzakelijk is voor groei. Andere voedingsstoffen zijn ook nodig voor een goede groei. Als u niet groeit zoals u zou moeten, kan het toevoegen van extra zink, samen met een volledig NB-programma, ervoor zorgen dat u langer wordt. De meeste mensen worden niet groter na ongeveer 18 jaar of zo, dus begin vroeg.

Voor mannen. Mannen vallen ook af met een NB-dieet, in vergelijking met de meeste andere diëten. Sommige mannen houden hier niet van, omdat ze vinden dat dat er zwak uitziet. Het is echter zeker een sexier en gezonder uiterlijk. Mannen, de massieve/volumineuze look is meestal een kankerachtige die je niet echt nodig hebt.

Mannen beginnen ook beter te ruiken, de huid verbetert en haar kan terugkomen, (maar niet zo vaak). Mannen worden ook sterker in hun persoonlijkheid tijdens een NB-programma. Een paar vrouwen vinden dit helaas niet leuk en verlaten hun mannen. De meeste vrouwen zullen het echter waarderen.

Een geheim is dat het mannelijk geslachtsorgaan en de testikels een beetje groter kunnen worden als ze niet veel worden gebruikt en als men het juiste genezingsregime volgt.

GEZOND UITZIENDE HUID IS MOOIER

Schoonheid heeft veel te maken met de conditie van iemands huid. Een voedingsbalanceringsprogramma zal ieders huid verbeteren en produceert een levendiger en gezonder uiterlijk, gevoel en glans van de huid.

Veel voorkomende huidtypes.

Jonge mensen – vochtiger, vrouwen hebben meer vet onder de huid dan mannen, waardoor ze er zachter uitzien.

Langzame oxidatiesnelheid en vooral oudere mensen – de huid droogt uit en schilfert en verdunt vaak.

Ontwikkelde mensen – vocht komt terug in de huid, vrouwen hebben minder vet onder de huid.

Snelle oxidatiesnelheid – de huid ziet er vaak waterig uit.

Het gebruik van een bijna-infraroodsauna, koffieklysma’s en het borstelen van de huid als onderdeel van een compleet voedingsbalanceringsprogramma zijn vaak behoorlijk verbazingwekkend in wat ze voor de huid kunnen doen, vaak al na paar weken of minder. Wij raden zwarte zalf aan voor moedervlekken, wratten, infecties, kankers en pre-kankers. Huidgezwelletjes (skin tags) worden soms geassocieerd met onevenwichtigheden in de bloedsuikerspiegel, in welk geval ze met een beter dieet en een NB-programma zullen verdwijnen. Lees voor meer informatie Gezonde Huid.

EEN BETERE LICHAAMSGEUR, ZOETERE ADEM EN MINDER GAS EN OPGEBLAZEN GEVOEL

Veel mensen, zelfs jonge volwassenen, hebben een muffe geur, of een gistachtige geur, of een giftige geur van het lichaam, ongeacht hoeveel deodorant ze elke dag aanbrengen. Dit komt omdat het binnenste van het lichaam onrein is en bacteriën, schimmels of andere micro-organismen ondersteunt die vieze geuren produceren.

Ook, wanneer iemand verkeerd eet, rot voedsel vaak in de dikke darm, waardoor niet alleen stinkende gassen en een opgeblazen gevoel ontstaan, maar wat ook zeer giftige en geurige chemicaliën in de dikke darm produceert. Deze worden in zekere mate weer geabsorbeerd en komen gedeeltelijk door de huid naar buiten. Alle lichaamsafscheidingen worden hierdoor beïnvloed. Je urine, uitwerpselen, zweet, adem en de olie van je huid krijgen verschillende geuren, afhankelijk van welke giftige chemicaliën er in het lichaam worden gevormd. Koffie-klysma’s verwijderen vaak lagen van gifstoffen uit de dikke darm en verwijderen geur-veroorzakende bacteriën en gisten zoals candida albicans. Omdat het lichaam op de juiste manier wordt gereinigd en uitgebalanceerd, verminderen deze geuren definitief en worden ze vervangen door een “babygeur”, die veel zoeter en aangenamer is. Dit geldt voor zowel vrouwen als mannen.

GEZOND TANDVLEES EN TANDEN

Terwijl je je gezondheid opbouwt met nutritional balancing, en vaak niet met andere methoden, zullen vooral je tanden en tandvlees er veel beter uitzien. Veel mensen hebben zoveel tandvleesaandoeningen dat het een wonder is dat iemand ze zou willen kussen. Het corrigeren van tandvleesaandoeningen treedt meestal gemakkelijk en snel op bij een NB-programma. Het tandvlees krijgt een lichtroze kleur, terugtrekkend tandvlees corrigeert zichzelf vaak, tandbederf stopt uiteindelijk en de tanden kunnen zelfs rechter gaan staan. Als je dit combineert met tandenpoetsen met waterstofperoxide, zal dit ook de tanden langzaam en gemakkelijk witter maken. Poetsen met een milde zeepoplossing, hoewel niet lekker, is een andere manier om je mondruimte op te fleuren. Gebruik een beetje pepermuntzeep om een aangename geur achter te laten. Dit is vaak beter dan tandpasta. Vermijd altijd tandpasta’s en mondwaters met fluoride. Lees voor meer informatie over tanden Biologische Tandheelkunde op deze website.

MEER YANG UITSTRALING EN GEVOEL VAN HET LICHAAM (vastere weefsels)

Een van de hoofddoelen van een NB-programma is om het lichaam meer yang te maken, in Chinese medische terminologie. Dit betekent meer compact, strakker, en tegenwoordig betekent het ook gezonder. Als iemand het programma correct doet, gebeurt dit altijd. Het resulteert in een strakkere huid, borsten, vagina, heupen en de rest van het lichaam. Het resulteert ook in een strakkere gezichtshuid, wat belangrijk is voor veel vrouwen. Lees Yin Ziekte en Yin en Yang Helen op deze website voor meer informatie over yin en yang.

EEN SNELLERE OXIDATIE IS MOOIER

Dr. Paul Eck ontdekte dat een milde, snelle oxidatie geassocieerd wordt met meer interesse in seks en een mooier lichaam in het algemeen. Een reden is dat de persoon letterlijk meer leeft, gevoeliger is voor aanraking en de weefsels en het haar vochtiger en sappiger zijn. Een andere reden hiervoor kan complex zijn, en heeft te maken met yin en yang aspecten van de chemie van het lichaam.

Lichaamsvorm en de oxidatiesnelheid. Snellere oxidatie heeft de neiging om meer gewicht te veroorzaken dat hoger op het lichaam wordt gedragen, en minder op de heupen en benen. Dit is ook een mooiere uitstraling. (Zeer snelle oxidatie veroorzaakt het appelvormige lichaam met een grote buik en dunne armen en benen). Als de oxidatiesnelheid te hoog is, is een persoon waarschijnlijk ook angstig, nerveus en misschien paranoïde en boos.

Langzame oxidatiesnelheid is meestal geassocieerd met een meer peervormig lichaam met meer gewicht op de heupen en benen. Dit wordt geassocieerd met een trage schildklier en trage bijnieren. De vorm van het lichaam zal veranderen naarmate de oxidatiesnelheid langzaam wordt gecorrigeerd. Dit kan ingewikkelder zijn omdat sommige mensen een combinatie hebben, dus het is niet altijd het een of het ander. Voor meer informatie over de oxidatiesnelheid raadpleegt u The Oxidation Types en een studie: Determination Of The Oxidation Rate By Means Of Hair Tissue Mineral Analysis.

Verkalkte lichamen verzachten. Mensen met een langzame oxidatiesnelheid hebben, naarmate ze ouder worden, de neiging om calcium en andere mineralen in de zachte weefsels op te bouwen. Dit “verhardt” het lichaam op een ziekelijke manier, waardoor de weefsels minder flexibel, droog en minder aantrekkelijk worden. Deze toestand is een onderdeel van het ouder worden. Naarmate dit proces omgekeerd wordt, zullen de huid, spieren en elders zachter aanvoelen en flexibeler worden, meer zoals het weefsel van een jongere of een kind. U kunt meer over dit fenomeen lezen in het artikel getiteld The Calcium Shell Pattern.

Belang van vervolgonderzoeken. Nutritional balancingsprogramma’s worden opgezet om de oxidatiesnelheid en andere minerale verhoudingen in evenwicht te brengen. Herhaling om de 3 tot 6 maanden is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de oxidatiesnelheid en andere minerale verhoudingen in evenwicht blijven.

BETERE HOUDING, BETERE TANDEN EN EEN GLIMLACH ZIJN MOOIER

De houding verbetert doordat verklevingen worden opgebroken die het lichaam in een slechte houding houden. Ook is een slechte houding tegenwoordig te wijten aan vermoeidheid. In het bijzonder wordt een verstoorde koperbalans geassocieerd met verklevingen, scoliose (gedraaide ruggengraat) en kyfose (afgeronde schouders).

Tanden en botten worden ook sterker naarmate het lichaam geneest, en dit kan ook de houding ondersteunen. Verschillende klanten melden ook dat hun tanden na enkele jaren witter worden in een voedingsbalanceringsprogramma. Dit kan te wijten zijn aan het vervangen in de tanden van donkerder gekleurde toxische metalen zoals lood en aluminium met calcium, dat wit van kleur is. Hoewel glimlachen absoluut een gewoonte is, kan de wens om te glimlachen ook te wijten zijn aan een goed gevoel. Het is veel gemakkelijker om te glimlachen als je geen pijn hebt, en als iemands energieniveau en gezondheid uitstekend zijn.

CHIROPRACTIE KAN HELPEN OM MOOI TE ZIJN

Veel mensen hebben kronkels in de wervelkolom waardoor ze er gespannen uitzien, korter in lengte, met kleinere borsten en een gespannen uitstraling van het lichaam. Deze subluxaties en/of wendingen in de wervelkolom, en ook de ellebogen, knieën en andere gewrichten kunnen het gevolg zijn van bijvoorbeeld een ongeluk of een val. Het kan ook gewoon het gevolg zijn van een slechte houding gedurende een bepaalde periode. Je zult misschien verbaasd zijn hoe mooi het lichaam eruitziet nadat de wendingen en subluxaties zijn vrijgegeven. Meestal zul je langer zijn, de borst zal meer uitgesproken en breder zijn, en de rug rechter. Lees Chiropractie voor meer informatie over dit onderwerp.

HOOFDVORM EN SCHOONHEID

Interessant is dat we ontdekken dat iemands hoofdvorm kan veranderen tijdens een NB-programma. Ik heb dit zelf ervaren toen mijn smalle schedel, behoorlijk krachtig, op een dag veranderde terwijl ik in de sauna was. Het vereiste verschillende craniale aanpassingen door een competente chiropractor om het uit te balanceren. De schedel is nu echter minder smal en meer een vierkante vorm die er veel beter uitziet.

ZUURSTOF IN OVERVLOED HELPT UW UITERLIJK

Sommige mensen hebben een tekort aan zuurstof. Ze zijn vaak wat bleek of hun huidskleur is enigszins paarsachtig of een beetje bleekjes wit. Dit komt omdat genoeg zuurstof in het bloed het bloed helder rood maakt en een een rooskleurig uiterlijk geeft. Dit is hoe het bloed in je vaten eruit zou moeten zien. Lage hoeveelheden zuurstof zorgen ervoor dat het bloed een donkerdere, paarsachtige kleur krijgt. Dit wordt gezien in bloed waarvan de zuurstof is verwijderd.

Zuurstofgebrek kan optreden als gevolg van:

1. Ondiepe ademhaling. Dit komt heel vaak voor, vooral bij sommige vrouwen.

2. Degenen die helemaal geen beweging krijgen. Ze hebben wat milde oefeningen nodig om te leren dieper te ademen.

3. Degenen met chronische long- of bronchiale infecties, astma, bronchitis, etc. Dit komt ook veel voor. Als gevolg kan een persoon niet genoeg zuurstof uit de lucht halen.

4. Milde anemias (bloedarmoede). Dit zijn meestal anemieën veroorzaakt door koperonbalans of copper imbalance anemias, die niet goed reageren op ijzersupplemtatie. Er zijn echter ook andere oorzaken van bloedarmoede, zoals een hoog loodgehalte, een hoog cadmiumgehalte en andere.

5. Leven of werken in een zuurstofarme omgeving. Dit omvat vele steden, sommige kantoorgebouwen en appartementen, en misschien enkele andere locaties. Over het algemeen hebben landelijke gebieden met meer bomen en struiken een hoger zuurstofniveau. Buitenlucht kan hoger zijn in zuurstof dan binnenlucht.

Om het zuurstofgehalte te verhogen, raad ik iedereen aan om een ozonatior/ionizer luchtreiniger voor thuis te kopen.

BLOOTSTELLING AAN EEN RODE HITTELAMP IS ZEER NUTTIG VOOR DE HUID EN HET GEHELE LICHAAM

Ik vind dat degenen die dagelijks een uur lang een roodachtige warmtelamp op de huid laten schijnen of dagelijks een warmtelamp-sauna gebruiken voor 20 minuten of meer, hun huidskwaliteit en toon drastisch verbeteren. Lees voor meer informatie Sauna Therapie op deze website.

SPECIFIEKE LEVENSMIDDELEN EN HUN EFFECTEN OP HET VOORKOMEN

Fruit eten en te veel rauw voedsel kan ervoor zorgen dat het gezicht een roodachtige kleur krijgt. Dit is een yin-effect. Lees Fruit-Eten en Rauw Voedsel om dit effect beter te begrijpen.

Kanker in het lichaam, wat vaak voorkomt, veroorzaakt een witachtige of grijzige huidskleur en een dofheid in de ogen. Het verdwijnt bij een NB-programma.

Te veel zuivelproducten, vooral melk, veroorzaken een soort gewichtstoename, waarbij men er vet uitziet en de huid witachtig of bleek is.

Te veel vlees, vooral rood vlees, veroorzaakt een stijfheid van de huid, een beetje als bij een kadaver.

Het eten van veel noten en zaden veroorzaakt vaak een opgeblazen buik omdat deze voedingsmiddelen moeilijker te verteren zijn. Ik adviseer slechts een kleine hoeveelheid geroosterde amandelboter of notenboter, maar geen noten of zaden van welke aard dan ook.

Bier drinken veroorzaakt een waterige soort grote buik. Dit kan te wijten zijn aan een schimmelinfectie in de darmen, hoewel ik het niet zeker weet.

Het eten van veel brood of koolhydraten veroorzaakt gewichtstoename in het algemeen. Als je brood moet eten, maak het dan een volkorenbrood en bij voorkeur niet van tarwe, wat tegenwoordig een irriterend voedsel is.

Yin veroorzaakt roodheid of bleekheid van het gezicht. Meer yang geeft een goede kleur.

VOETREFLEXOLOGIE HELPT HET UITERLIJK

Het indrukken van bijvoorbeeld het borstreflexgedeelte van de voeten, samen met NB-programma, kan het uiterlijk van de borsten helpen. Dit is wat verschillende vrouwen melden. Dit moet u dagelijks gedurende ongeveer één maand ongeveer vijf minuten per keer aan beide voeten doen.

Voetreflexologie op het schoudergedeelte kan er ook voor zorgen dat strakke, vernauwde schouders een beetje uitzetten. Wrijven op het gebied van de heup kan hetzelfde doen voor gedraaide en strakke heupen. Lees voor meer informatie Reflexologie op de site van dr. Wilson.

LOSLATEN VAN TRAUMA’S KAN HELPEN OM MOOIER TE VOELEN EN LIJKEN

Een NB-programma zal vaak oude emotionele en fysieke trauma’s die veel mensen met zich meedragen omhoog brengen en oplossen. Dit omvat een aantal seksueel gerelateerde trauma’s zoals verkrachting, molestering, afranselingen, vernederingen en meer. Het incident kan zich op jonge leeftijd hebben voorgedaan, dus misschien herinnert u het zich helemaal niet meer. Als het ernstig was, kan men de herinnering eraan blokkeren. Het loslaten van deze trauma’s, zoals gewoonlijk gebeurt in een NB-programma wanneer de vitaliteit van het lichaam hoog genoeg wordt verhoogd, en kan gigantische verschuivingen veroorzaken in attitudes en gedrag gerelateerd aan seksualiteit. Vaak komt een veel gezondere, heilzamere en gebalanceerde houding ten opzichte van het lichaam terug, of treedt het voor de eerste keer op. Verkrachting heeft bijvoorbeeld altijd een invloed op vrouwen. Het hoeft geen echte fysieke verkrachting te zijn, maar zelfs de angst ervoor of een mild incident beïnvloedt het bekkengebied van het lichaam, en vaak andere aspecten van seksualiteit. Dit geldt voor zowel vrouwen als mannen. Lees voor meer informatie over deze onderwerpen Pelvic Syndrome, Molestation, Rape, en Healing Rape op de website van dr. Wilson. Het artikel ‘Rape’ bevat een techniek die zelfverdediging tegen verkrachting wordt genoemd en waarvan sommige vrouwen aangeven dat dit hen ook aantrekkelijker doet voorkomen.

DE AURA EN SCHOONHEID

Mensen met een gezond energieveld of aura zijn over het algemeen aantrekkelijker, ongeacht hun leeftijd. Ze hebben een gezondere glans of schittering. Het volgen van een volledig NB-programma heeft de neiging dit effect te veroorzaken. Alleen het eten van een “beter dieet” en het nemen van vitamines veroorzaakt dit effect niet vaak.

SPECIFIEKE MINERALEN EN ANDERE VOEDINGSSTOFFEN EN SCHOONHEID

Een groot en interessant onderwerp op het gebied van voeding is het effect van specifieke mineralen op het uiterlijk. Ik zal het even kort bespreken.

Mineraalspoorelementen en schoonheid. Specifieke mineralen spelen een cruciale rol in onze gevoelens en secundaire geslachtskenmerken. Dit is een zeer vreemd én interessant gebied van mineralenwetenschap. Bijvoorbeeld:

ZINK in voldoende hoeveelheid geeft een persoon een lichte en gemakkelijke tred en uitstraling. Zink is ook essentieel voor een goede huid in het algemeen. Zink kan helpen bij spierdefinitie, een schoonheidskenmerk dat mensen vandaag misschien missen.

SELENIUM zorgt voor een zijdezacht uiterlijk van het haar en de huid en is van cruciaal belang om aan te vullen, omdat weinig voedsel het bevat. De enige voedselbronnen die ik goed vind, zijn blauwe en gele biologische maïs en sardines met huid.

SILICON heeft een vergelijkbaar effect en is bijvoorbeeld te vinden in maïszijde. Het geeft het haar, de nagels en de huid een zijdeachtig gevoel en ziet er erg aantrekkelijk uit. Voedingsmiddelen met een hoog silicongehalte zijn in het bijzonder blauwe maïschips.

KOPER wordt het emotionele mineraal genoemd. De meeste mensen hebben te veel biologisch onbeschikbaar/biounavailable koper. Dit wordt in het algemeen geassocieerd met een zoete, bleke aanblik, omdat het de lever beschadigt. Dit wordt bij veel vegetariërs gezien omdat vegetarisch voedsel hoger is in koper. De borsten kunnen ook zacht en doorgezakt worden omdat koper nodig is voor een goede gezondheid van het bindweefsel. Bindweefsel houdt de borsten omhoog en helpt ze steviger te maken. Te veel koper wordt ook geassocieerd met acne en vele andere huidziekten zoals eczeem, psoriasis en andere die nogal lelijk zijn.

JODIUM wordt het borstmineraal genoemd, omdat het op dit gebied nodig is. Vrouwen met een laag jodiumgehalte en/of veel koper ontwikkelen klonterige borsten, ook wel fibrocystische borsten genoemd. Dit gaat weg met een goed voedingsprogramma.

IJZER geeft het lichaam een harde aanblik die de “ironman” look is. Teveel ijzer is tegenwoordig echter gebruikelijk en zorgt ervoor dat het lichaam er stijf, minder flexibel en “boos” uitziet.

OPMERKING: elk voedsel dat veel silicon bevat werkt niet persé. Dit komt omdat er verschillende vormen of samenstellingen van silicon zijn en deze zijn niet allemaal nuttig.

Giftige metalen en schoonheid. Een hoog niveau van een van de giftige metalen veroorzaakt vaak een minder aantrekkelijk uiterlijk. Bijvoorbeeld:

NICKEL-overbelasting is zeer giftig, hoewel op een boze manier enigszins aantrekkelijk. Het wordt veroorzaakt door het drinken van rooibosthee of de “rode thee”.

CADMIUM veroorzaakt een “veiny/aderlijke” aanblik van de huid van het gezicht en is zeer giftig.

Ze veroorzaken allemaal een verdonkering van de algehele uitstraling van een persoon. Slechts een paar van de effecten van de giftige mineralen zoals kwik, nikkel en cadmium zijn

1) Wallen onder de ogen of donkere kringen onder de ogen.

2) Een gebogen houding, een uitstekende buik, te grote lippen en een ruwe huid. Als u de giftige metalen correct verwijdert met behulp van een NB-programma, worden grote lippen kleiner. Ze weerspiegelen een meer yin-conditie van het darmkanaal.

Een bespreking van dit onderwerp is ook te vinden in Nutritional Balancing And Hair Mineral Analysis, editie 2010 en 2014, hoofdstuk 43. Klik hier om de inhoudsopgave van dit boek te bekijken.

ROLLEN VAN MANNEN EN VROUWEN

Een NB-programma kan de rollen veranderen die mannen en vrouwen willen spelen, en dit kan een persoon min of meer mooi lijken. Dit heeft in sommige gevallen te maken met hormonale correctie. Bijvoorbeeld, vrouwen die erg ‘mannelijk’ zijn in hun uiterlijk en rol, kunnen om deze reden zichzelf verzachten en mooier worden. Vrouwen die te verlegen, bloos en angstig zijn, zullen kracht en evenwicht krijgen.

Mannen die te vrouwelijk of te ruw zijn, kunnen dit ook veranderen als ze een goed genezingsprogramma volgen. Dit is niets meer dan het lichaam en de hersenen in een betere balans brengen.


HET LICHAAM HERMINERALISEREN

Alle informatie in dit artikel is voor educatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als diagnose, behandeling, recept of genezing van ziektes of gezondheidsproblemen.

Een belangrijk doel van elk nutritional balancing programma is om de belangrijke mineralen in ons lichaam te vervangen. Iedereen heeft tegenwoordig te weinig van deze mineralen. Je kan zeggen dat er een mineralen-hongersnood heerst, onafhankelijk daaarvan hoeveel kalorieen of hoeveel eiwit iemand eet. Het is helaas niet zo eenvoudig om mineralen te vervangen. Medische boeken zeggen dat het herstellen van één mineraal 9-10 maanden kan duren. Wij proberen tenminste 25 mineralen in het lichaam te herstellen, dus dit is een ingewikkeld proces. Echter, je kunt dit proces versnellen. Sommige manieren kunnen een beetje vreemd klinken, maar het werkt. Dit is het onderwerp van dit artikel.

Dit artikel is onderverdeeld in:

1. Hermineralisatie concepten.

2. Specifieke stappen om elk concept of principe te implementeren.

 

1. HERMINERALISATIE CONCEPTEN

Om een lichaam snel te hermineraliseren is meer nodig dan het lichaam van genoeg mineralen voorzien. Hier zijn de hermineralisatie concepten die bij een “nutritional balancing programma” gebruikt worden:

1. Geef het lichaam de correcte mineralen.

2. Verbeter de spijsvertering, zodat de mineralen geabsorbeerd en beter benut kunnen worden.

3. Help het lichaam de mineralen die het bevat te behouden.

4. Balanceer het autonome zenuwstelsel.

5. Verhoog de productie van adaptieve energie.

6. Verwijder de noodzaak van aanpassing.

7. Verbeter de biologische transmutatie.

8. Verbeter de hydratatie, zuurstofwisseling en circulatie.

9. Elimineer darminfecties en parasieten.

10. Maak gebruik van “placeholders”.

11. Breng het lichaam in een meer “yang” toestand.

12. Zorg er altijd voor dat er in het lichaam een evenwichtige oxidatiesnelheid heerst met een gebalanceerde natrium/kalium verhouding, voor maximale genezende kracht.

13. Waar nodig, los andere problemen op, zoals structurele blokkades of gebitsproblemen.

2. SPECIFIEKE PROCEDURES VOOR ELK CONCEPT HIERBOVEN

1. VERSCHAF DE JUISTE MINERALEN

Al ons eten bevat tegenwoordig minder mineralen dan 100 jaar geleden. Dit komt door de moderne landbouw en de „groene revolutie“. Het verkrijgen van genoeg mineralen uit het voedsel is dus moeilijk, zelfs als men erg voorzichtig met voeding omgaat. Wij zijn ons terdege bewust van dit probleem. Daarom is het hermineraliseren van het lichaam zó belangrijk! Methoden die worden gebruikt om het lichaam van mineralen te voorzien zijn:

1. Veel gekookte groenten. Voedsel bevat vormen van mineralen die niet zo gemakkelijk uit pillen en poeders op te nemen zijn. Het programma richt zich daarom op het dieet. Gekookte groentes zijn belangrijk, omdat mineralen lang niet zo goed geabsorbeerd worden uit rauwe groentes en granen.

2. Vlees en volkoren granen. Deze leveren ook de nodige mineralen.

3. Enige zuivelproducten en bonen, maar niet te veel omdat deze yin zijn en minder etherische energie leveren.

4. Whole foods/onbewerkte produkten. Het verwerken en raffineren van voedsel verwijdert meestal mineralen.

5. Biologisch geteeld voedsel, waar mogelijk. Een aantal studies hebben laten zien dat biologisch geteeld voedsel meer mineralen bevat dan andere commercieel geteelde producten en andere gewassen.

6. Drink mineraalwater (hetzij bronwater of koolstof-gefilterd kraanwater). Dagelijk behoort u 2-3 liter water te drinken.

7. Zeezout, royaal gebruikt. Uit keuken/tafelzout zijn de meeste mineralen verwijderd.

8. 300-400 ml wortelsap dagelijks, of 30-60 ml tarwegrassap per dag – en geen andere sappen. Deze leveren ook mineralen.

9. Supplementen, 4000 mg kelp per dag. Dit is belangrijk, omdat het veel jodium bevat, een mineraal wat iedereen nodig heeft door de aanwezigheid van jodium-antagonisten in het milieu. Het levert ook veel andere mineralen in een makkelijk te gebruiken vorm. Kelp bevat een beetje kwik en andere giftige metalen. Het bevat echt ook veel alginaten, die binden en zo de absorptie van de meeste giftige metalen in de kelp voorkomen.

10. Supplementen, gecheleerde calcium, magnesium en zink. Dit zijn zogenaamde “placeholders”, maar zijn zeer nodig voor bijna iedereen, door de lage niveaus in het voedsel en de bodem.

11. Soms ook andere gecheleerde mineralen-supplementen.

12. GEEN colloidale mineralen, fulvic mineralen of humus mineralen, aangezien deze allemaal te veel giftige metalen bevatten. Mineralen en sporenelementen uit de zee en fruit of fruitsappen bevatten niet de juiste balans aan mineralen. Gedistilleerd en omgekeerde osmose water bevatten helemaal geen mineralen. Chemisch voedsel, geraffineerd voedsel, fast food en ander voedsel van lage kwaliteit bevat over het algemeen veel minder mineralen.

2. SPIJSVERTERING VERBETEREN, ZODAT MINERALEN BETER WORDEN GEABSORBEERD

De meeste mensen hebben tegenwoordig een zwakke spijsvertering. Een belangrijk doel van alle nutritional balancing programma’s is het herstellen van een uitstekende spijsvertering. Dit vereist een aantal jaren in de meeste gevallen. Dit wordt gedaan met:

1. Een dieet van makkelijk verteerbaar voedsel.

2. Zeer eenvoudige voedselcombinaties.

3. Een krachtig spijsverteringssupplement voor alle maaltijden.

4. Probiotisch voedsel – maar alleen een beetje yoghurt, kefir, zuurkool en miso. Alleen een kleine hoeveelheid hiervan, aangezien deze voedingsmiddelen allemaal “yin” zijn, en geen andere omdat ander probiotische voedsel aldehyden of andere giftige stoffen bevatten.

5. Gezonde levensstijl, met veel rust en weinig stress.

6. Gezonde eetgewoontes.

7. Gebruik van een rode warmte lamp of nog beter, een rode warmtelampsauna. Het licht moet vooral dagelijks op de buik worden geschenen.

8. Koffieklysma’s. Deze helpen sterk de lever en dikke darm te herstellen.

9. Herstellen van alle spijsverteringsorganen. Dit vraagt om alle aspecten van een nutritional balancing programma – het dieet, levensstijl, supplementen en de procedures.

10. VERMIJDT ALLES WAT DE SPIJSVERTERING SCHAADT. Dit omvat:

     o Voedingsadditieven.

     o Giftige stoffen, die van nature in sommige voedselsoorten voorkomen, zoals de meeste kruiden, noten, zaden, spruiten, spirulina, chlorella en nachtschadegroenten.

     o Gifstoffen in geneesmiddelen en vrij verkrijgbare producten.

     o Alle smoothies, shakes, en sappen, met uitzondering van een beetje wortelsap of tarwegrassap (op zichzelf genomen, niet met maaltijden). De reden is dat smoothies vaak verkeerde voedselcombinaties bevatten, te yin zijn, en veel vloeistof bevatten, wat altijd de vertering van voedsel schaadt.

     o Vermijdt het eten als u van slag bent, en eet langzaam, kauw goed en eet eenvoudige voedselcombinaties.

3. HELP HET LICHAAM DE MINERALEN DIE HET HEEFT TE CONSERVEREN

Dit is ook heel belangrijk, en wordt gedaan door:

1. Alle stress in het lichaam te verminderen. Belangrijke manieren waarop dit gedaan kan worden zijn:

     o Levensstijl – zoals genoeg rust nemen, en niet te veel sporten.

     o Het handhaven van gezonde emoties en gedachten.

     o Eet een low-stress dieet, dat is het soort dieet wat wij aanbevelen.

     o Balanceer de oxidatie-snelheid en het natrium/kalium ratio.

     o Drink genoeg van het juiste soort water, en vermijdt stimulerende middelen.

2. Herstel de nieren. Sommige mensen scheiden mineralen uit als de nieren zwak zijn. Een nutritional balancing programma zal de nieren langzaam laten herstellen.

3. VERMIJDT:

o Chelatietherapie. Dit kan enige giftige metalen verwijderen. Echter, het verwijdert vaak ook enige essentiële mineralen.

o Het geven van bloed. Men verliest veel mineralen bij het geven van bloed.Voor hemochromatose en een teveel aan ijzer is bloed geven niet nodig, wanneer men een nutritional balancing programma volgt.

4. BALANCEER HET AUTONOME ZENUWSTELSEL Dit is heel belangrijk om het lichaam te hermineraliseren. De reden is dat de spijsvertering en de absorptie van voedingsstoffen een activering van de parasympatische tak van het autonome zenuwstelsel vereisen. Veel mensen leven in een toestand die we sympathieke dominantie noemen. Dit betekent dat ze de sympathieke tak van het autonome zenuwstelsel te veel gebruiken. Dit remt de parasympatische tak, aangezien deze twee takken antagonistisch werken. Hierdoor is de spijsvertering zwak en blijft het zwak, wat je ook doet met de spijsverteringsorganen. Het spijsverteringssysteem krijgt gewoon niet genoeg zenuwenergie of vitale kracht, omdat de energie van het lichaam op het brein en de spieren is gericht, en weg van de verteringsorganen – door de sympatieke tak van het autonome zenuwstelsel. Om meer over dit belangrijke onderwerp te lezen, kun je Sympathieke Dominantie op de website van dr. Wilson lezen. De manieren waarop we het autonome zenuwstelsel balanceren zijn:

- Goede voeding met veel gekookte groente en geen fruit of suikers.

- Goede aanvulling op het dieet met supplementen, die het zenuwstelsel ontspannen en het parasympatische systeem voeden.

- Een gezonde levensstijl met voldoende rust en vroeg naar bed gaan.

- Niet te veel sporten/beweging. Beweging stimuleert het sympatische zenuwstelsel sterk.

- Dagelijks gebruik van de rode warmtelamp sauna. Dit schakelt het sympatische zenuwstelsel op een aantal manieren uit.

- De “pushing down” meditatie-oefening. Dit balanseert het lichaam en de hersenen sterk.

5. VERGROOT DE PRODUCTIE VAN ADAPTIEVE ENERGIE

Onze lichamen zijn energie-producerende machines. Zonder voldoende energie gebeurt er niet veel in het lichaam. Je kan genoeg mineralen eten, het autonome zenuwstelsel herstellen, en gifstoffen vermijden. Echter, wanneer je weinig energie hebt, zal het lichaam zich slechts langzaam hermineraliseren, of helemaal niet. De auto analogie. Je zou onze lichamen kunnen vergelijken met een moderne auto met stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, elektrische ramen en automatische deursloten. Als er iets met de elektriciteit gebeurt, heb je problemen! Dit gebeurde met een vriend van mij. Hij moest zijn mooie auto bij de weg laten staan, met de deuren en ramen van slot, omdat hij geen elektriciteit had. Het adaptieve energieniveau van het lichaam verbeteren is niet hetzelfde als een persoon heel veel energie geven om rond te rennen. Dit kun je met drugs/medicijnen doen. Het herstellen van adaptieve energie is subtiel. Daarvoor is hetvolgende nodig:

• Balanceer de oxidatiesnelheid van een haarmineralenanalyse die naar behoren is uitgevoerd en op de juiste manier is geinterpreteerd.

• Balanceer het natrium/kalium ratio.

• Maak het lichaam meer yang.

• Herstel de energiebanen van het lichaam. Om hier meer over te leren, lees Energie Versterken op de website van dr. Wilson.

6. VERWIJDER DE NOODZAAK VAN AANPASSING/ADAPTATIE

Dit klinkt misschien als een vreemde manier om het lichaam te hermineraliseren. Het is echter essentieel. Dit idee is op de volgende manier te begrijpen. Het lichaam houdt een aantal toxische metalen en/of giftige vormen van mineralen vast, omdat het deze nodig heeft om het natriumgehalte en de adrenale activiteit adequaat te houden. Dit bleek uit onderzoek van Dr. Paul Eck, die mij deze wetenschap geleerd heeft.

Om deze toxische metalen te elimineren en ze met essentiele alkalische mineralen te vervangen, moet je de noodzaak van het lichaam om zich aan deze toxische metalen aan te passen en deze vast te houden elimineren. Je kan mineralen leveren, de spijsvertering verbeteren, en het autonome zenuwstelsel repareren, en dit is allemaal goed. Echter, om bepaalde metalen te verwijderen, moet je ook de noodzaak van aanpassing wegnemen. Zodra je dit doet, komen de giftige elementen relatief makkelijk vrij. De manier waarop dit met nutritional balancing gebeurt is:

• supplementen die adrenale activiteit en het natrium/kalium ratio ondersteunen.

• een gezonde levensstijl met voldoende rust en slaap.

 

7. VERBETEREN VAN BIOLOGISCHE TRANSMUTATIE

Dit is een andere vreemde maatregel. Echter, mensen zijn in staat sommige mineralen of elementen in andere elementen te veranderen. Dit kan zeer nuttig zijn om het lichaam te remineraliseren. Nutritional balancing programma’s draagt bij dit vermogen van het lichaam te herstellen. Om dit te doen, doet het programma hetvolgende:

• Bepaalde mineralen leveren, die kunnen worden getransformeerd.

• Het verhogen van de adaptieve energie of vitaliteit van het lichaam.

• Het herstellen van het spijsverteringssysteem, vooral de darmflora, ook wel de microbiome genoemd.

Als dit allemaal op de juiste manier wordt gedaan, zal biologische transmutatie sneller en grondiger plaatsvinden. Om meer over dit onderwerp te lezen, leest u Biologische Transmutatie op de website van dr. Wilson.

8. VERBETER HYDRATATIE, ZUURSTOFVOORZIENING EN CIRCULATIE

Dit is ook nodig voor hermineralisatie. Het bloed moet goed circuleren, om de nieuwe mineralen naar de juiste plek te brengen, en om giftige metalen en andere gifstoffen te verwijderen. Uitstekende hydratatie en ciculatie zijn dus essentieel. Bij de meeste mensen is dit echter zwak. De manier waarop ze worden verbeterd met een nutritional balancing programma zijn onder andere:

• De juist hoeveelheid en het juiste type water.

• Enige beweging, bij voorkeur dagelijks.

• Dagelijks gebruik van een nabij-infrarode lampsauna.

• Dagelijkse voetreflexologie.

• De “Neerwaartse Beweging/Pushing Down” meditatie oefening.

9. VERWIJDER INFECTIES EN PARASIETEN

Deze komen vaak voor in de darmen en kunnen de vertering en absorptie van voedingsstoffen beïnvloeden. Dit is iets anders dan het hebben van een verkeerde darmflora. Dit kunnen virale infecties zijn, zoals bijv. chronische hepatitus. Ze kunnen alle organen en weefsels van het spijsverteringskanaal aantasten. Parasieten komen veel voor, vooral leverbots. Ze beïnvloeden de absorptie van voedingsstoffen, afhankelijk van welke aanwezig zijn, en hoe ernstig de besmetting is. Gelukkig verwijdert een compleet nutritional balancing programma langzaam al deze darminfecties en parasieten. Anti-parasitaire of anti-infectieve kruiden of andere producten zijn niet nodig. De meeste artsen kunnen dit niet geloven, maar dit kan door de volgende redenen verklaart worden:

1. Het “yang” dieet ondersteunt de infecties en parasieten niet.

2. GB-3, wat ossengal en pancreatine bevat, heeft een anti-parasitair effect.

3. Rode warmtelamp-therapie heeft een helend effect.

4. Koffieklysma’s zijn heel goed voor het verwijderen van infecties en parasieten uit de dikke darm en het gehele maagdarmkanaal.

5. Het balanceren van de oxidatiesnelheid, het natrium/kalium ratio en het meer yang maken van het hele lichaam, zorgt voor krachtige helende effecten.

10. MAAK GEBRUIK VAN “PLACEHOLDERS” OM HERMINERALISATIE TE VERSNELLEN

Het placeholder concept houdt in dat men supplementen kan geven, die niet de perfecte, maar goed genoege mineralen verschaffen, waardoor zij een plek in het lichaam kunnen opnemen totdat het lichaam in staat is de juiste minerale verbindingen te verkrijgen. Bijvoorbeeld, wij gebruiken gechelateerde calcium, magnesium, zink en soms andere gechelateerde mineralen zoals mangaan en koper.

Ik geloof niet dat dit de ideale mineraalstoffen voor het lichaam zijn. Echter, ze lijken de mineralenbalans te kunnen corrigeren, zodat het lichaam op diepe niveaus kan worden genezen. Met tijd zal het lichaam de juiste mineraalstoffen uit het voedsel kunnen opnemen, en deze zullen de “placeholder-mineralen” vervangen. Een analogie is wanneer je tijdens het bouwen van een gebouw een steiger rond het gebouw opricht. Zodra het gebouw af is, is de steiger niet meer nodig en kan het verwijderd worden.

11. BRENG HET LICHAAM IN EEN MEER YANG TOESTAND

Yang betekent warmer en compacter. Door het spijsverteringskanaal meer yang te maken, verwijder je “koude” infecties, zoals darminfecties en parasitaire infecties. Het lichaam meer yang maken is ook nodig om sommige gevallen van “lekkende darm” te genezen. Dit is een veelvoorkomende aandoening, waarbij gedeeltelijk verteerd voedsel of andere chemicaliën door de darmwand sijpelen en zo door het lichaam worden geabsorbeerd. Dit veroorzaakt voedselallergieën, vermoeidheid en andere symptomen. Een lekkende darm kan het gevolg zijn van infecties, ontstekingen, of andere darmproblemen. Echter, een belangrijke oorzaak is een yin of uitgezette toestand van het darmkanaal. Dit betekent dat er teveel ruimtes of openingen in de darmwand zijn, waardoorheen chemicaliën en andere lichaamsvreemde eiwitten kunnen worden geabsorbeerd.

12. HOUDT HET LICHAAM IN BALANS

Al het hierboven genoemde, moet op zo’n wijze uitgevoerd worden dat het de oxidatiesnelheid en natrium/kalium verhouding in evenwicht houdt. Anders vermindert de helende/adaptieve energie van het lichaam, en wordt de hermineralisatie vertraagt.

13. WAAR NODIG, LOS ANDERE PROBLEMEN OP

Bijvoorbeeld:

• Wij raden chiropractische zorg aan voor iedereen, omdat het lenig houden van de wervelkolom belangrijk is voor een goede spijsvertering.

• Gebitsproblemen moeten worden opgelost, als ze het kauwen in de weg staan. Wortelkanaalvullingen moeten verwijderd worden, omdat de meeste besmet raken met dodelijke ziektekiemen.

Gerelateerde artikelen: Mineraal Systemen

HOE OM SUCCES TE HEBBEN MET EEN NUTRITIONAL BALANCING PROGRAMMA

Door Dr. Lawrence Wilson © December 2014, L.D. Wilson Consultants, Inc.

https://drlwilson.com/Articles/SUCCESS,HEALING.htm

Alle informatie op deze website is educatief, en niet bedoeld als diagnose, behandeling, of genezing van ziektes of gezondheidsproblemen.

Voor de beste resultaten, vindt u hieronder de ideale houdingen en gedrag voor een nutritional balancing programma:

1. Wees vastberaden om een uitstekende gezondheid te krijgen en te behouden. Dit betekent dat u het programma een prioriteit in uw leven maakt, zelfs als het af en toe ietwat ongemakkelijk of genant is. Laat andere dingen niet in de weg staan om het programma consequent en trouw te volgen. Neem de beslissing dit programma te gebruiken om gezond te worden.

2. Neem een bijna strijdlustige of gevechtshouding aan, dat u dit programma zult doen. Dit betekent dat u niets in de weg van dit genezingsprogramma laat staan. Vermijdt het maken van excuses, bijv. Dat je het programma niet kunt volgen door een uitnodiging voor een etentje, reizen of iets anders. Denk erover na hoe u dit kunt doen.

3. Volg het programma perfect. Dit betekent nie vals spelen, geen dingen veranderen, en de procedures, de supplementen of het dieet niet overslaan.

4. Stel vragen, indien nodig. Dit betekent contact houden met de website van dr. Wilson, of uw behandelaar om antwoorden op uw vragen en zorgen te krijgen.

5. Houdt vol bij de meeste helingsreacties/genezingsreacties. Sommigen cliënten worden zo bang voor genezingsreacties dat ze met het programma ophouden. De succesvolle mensen houden vol, vragen om hulp waar nodig van hun nutritional balancing behandelaar of dokter. Soms is het nodig het programma een paar dagen te reduceren om door een zuiveringsreactie heen te komen. In andere situaties helpt het meer voetreflexologie te doen, en wellicht meer van de andere procedures, om door de genezingsreactie heen te komen.

6. Blijf positief. Tijdens helingsreacties, of wanneer het programma ongemakkelijk lijkt, is het verleidelijk negatief te worden en alles in vraag te stellen. Doe dit niet.

7. Pas op voor dokters. Te vaak maken zij u bang of proberen ze u te overtuigen om het hele programma te stoppen. Realiseer u dat ze het programma niet begrijpen. Wees bijv. Voorzichtig bij het interpreteren van bloedonderzoeken, omdat een nutritional balancing programma bloedtesten vaak verdraaid.

8. Pas op voor goedbedoelende vrienden en familie. Dit betekent dat u de hele wereld niet over uw programma hoeft te vertellen, omdat veel mensen zich zorgen maken, u bang maken en op u in zullen proberen te praten.

9. Wees voorzichtig met het internet, en ander medisch onderzoek. Tegenwoordig is op het internet elke mogelijke mening te vinden. Veel zijn niet juist, en sommige websites die er professioneel uitzien zijn eigenlijk kwaadaardig. Zelfs als de informatie juist is, is het waarschijnlijk niet van toepassing als een geïntegreerd en goed doordacht nutritional balancing programma gevolgd wordt.

10. Indien mogelijk, houdt contact met anderen die het programma volgen. Deze mensen kunnen een steun zijn voor uw programma. Het beste is een huwelijkspartner, maar iedereen kan nuttig zijn.

11. Vind een goed chiropractor of osteopaat. De meeste mensen hebben deze zorg nodig, vooral in de vroege stadia van een programma.

ETHER EN GEZONDHEID

 door Dr. Lawrence Wilson  Februari 2018, L.D. Wilson Consultants, Inc.

Alle informatie in dit artikel is voor educatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als diagnose, behandeling, recept of genezing van ziektes of gezondheidsproblemen.

I. INTRODUCTIE

Definitie. Ether is een heel fijne soort energie die enigszins op elektriciteit lijkt, maar niet precies hetzelfde is. Het is overal om ons heen en het doordringt alle fysieke materie en alle ruimte. Andere namen zijn chi, qi, vitale kracht en prana. In termen van moderne fysica kan het omschreven worden als een golf-en-deeltjestype van energie.Het is een bereik van frequenties van energie, en niet slechts één enkele frequentie. Het kan door mensen niet worden gezien, maar sommigen kunnen het voelen.

De bron van het leven. Ether is vereist voor het creëren en onderhouden van alle fysieke materie op alle planeten. Als deze etherische "drijfkracht" zou verdwijnen, zou het hele fysieke universum, inclusief de planeten en zonnen, ophouden te bestaan.

Vereist voor ons leven. Dezelfde subtiele energie activeert en geeft leven aan alle levende wezens in de fysieke wereld. Het moet aanwezig zijn of het leven houdt op. Als iemand er genoeg van heeft, is hij gezond. Naarmate we ouder worden, neigt het in het lichaam te verminderen totdat het leven niet langer mogelijk is.

Als gevolg van het bovenstaande is het voor de doeleinden van genezing niet voldoende om alleen te focussen op fysieke voedingsstoffen en lichaamschemie. Men moet zich ook concentreren op het conserveren en versterken van ether in het lichaam. Dit is een natuurkundig concept, maar erg belangrijk voor onze gezondheid. De rest van dit artikel bespreekt hoe dit wordt gedaan.

BRONNEN VAN ETHER

De oorspronkelijke etherbron in het universum komt uit het denken. Wanneer een wezen denkt, genereert hij of zij een beetje ether. Het denken is creatief en het is een ‘golf’-verschijnsel.

Als iemand de kracht van de geest ontwikkelt, kan hij veel ether genereren door gewoon te denken. Het denken van de meeste mensen is echter erg zwak en levert weinig ether op. Daarom moeten de meeste mensen ether op andere manieren verkrijgen. Dit zijn:

1. Intrinsieke ether. Elke persoon wordt geboren met een bepaalde hoeveelheid ether. Naarmate men ouder wordt, is deze etherbron opgebruikt. In zekere zin is ouder worden gewoon de uitputting van iemands intrinsieke ethertoevoer.

2. Omgevings-ether. Dit is ether die men verkrijgt uit de omgeving. Men kan wat ether opnemen uit voedsel, uit drinkwater en uit de lucht die men ademt. Dit onderwerp wordt hieronder in detail besproken.

3. Empathische ether. Dit is ether die iemand krijgt van andere mensen. Genezingsmethoden zoals handoplegging, massage, Reiki en religieuze of spirituele genezing werken op deze manier. Deze geneesmethoden worden empathisch genoemd. Lees voor meer informatie Empathisch Blending op de site van dr. Wilson.

Energetisch vampierisme. Men kan ook wat ether van andere mensen verkrijgen door het te stelen. Lees voor meer informatie Energetisch Vampierisme op deze website.

4. Nieuwe ether. Dit is ether uit de omgeving die met specifieke methoden in het lichaam kan worden gebracht. De primaire methode is om de geest te gebruiken om ether naar beneden in het hoofdgebied te duwen of te trekken, en van daaruit het naar beneden naar de voeten te brengen.Als dit op de juiste manier gedaan wordt, brengt dit veel ether in het lichaam. Lees voor meer informatie The Pushing Down Exercise.

Het beoefenen van deze oefening is uiterst gunstig voor de gezondheid en een lang leven. Het minstens twee uur dagelijks doen hiervan kan uiteindelijk leiden tot verjonging van het lichaam en omkering van het verouderingsproces. Het vult letterlijk de ether van het lichaam weer aan. Andere mentale of spirituele oefeningen kunnen kalmerend werken en andere voordelen hebben, maar ze brengen niet zoveel ether binnen.

IMPLICATIES VAN HET ETHER CONCEPT VOOR HET DIEET

Gekookte groenten bevatten veel ether omdat ze rijk zijn aan de alkalische reservemineralen. Deze zijn van vitaal belang en er heerst een tekort hieraan in de lichamen van de meeste mensen. We raden aan dat alle volwassenen drie keer per dag 2-3 kopjes gekookte groente eten. Het koken van de groenten beschadigt sommige vitamines, maar het verhoogt de etherwaarde van groenten, granen, sommige soorten vlees en peulvruchten. Dit gebeurt omdat het toevoegen van warmte aan deze voedingsmiddelen hun energie in balans houdt. Koken maakt de mineralen in groenten ook veel beschikbaarder. Anders blijven de mineralen opgesloten in taaie plantaardige vezels en moet men uren kauwen om ze los te maken. De snelkookpan-methode is de beste manier om het meeste voedsel te bereiden om de ether te behouden. Niet alle voedingsmiddelen hebben baat bij koken. Zuivelproducten, vetten en oliën kunnen het best rauw worden gegeten.

Sardines zijn erg rijk aan ether en andere voedingsstoffen. Omdat ze een beetje kwik bevatten, raden we aan dat volwassenen 3-4 blikjes per week eten, en niet meer. We raden geen andere soorten vis aan, vanwege de aanzienlijke kwikvergiftiging bij de meeste van hen.

Volkoren graansoorten. Deze bevatten veel ether, vooral blauwe maïs, wat niet gemakkelijk kan worden geruïneerd door hybridisatie. Een eenvoudige manier om het te eten is in de vorm van blauwe maïstortillachips die overal verkrijgbaar zijn (in Amerika). Het lichte frituren in olie lijkt de ether in te sluiten. Tarwe was vroeger een uitstekend voedsel. Tegenwoordig is het allemaal gehybridiseerd en bevat het veel minder ether dan de tarwe van 50 of 100 jaar geleden. Het is een irriterend voedsel geworden voor de darmkanalen van de meeste mensen. We raden aan het in welke vorm dan ook te vermijden, zelfs biologische tarwe.

Lamsvlees. Dit uitstekende voedsel bevat een aantal gifstoffen, net als alle soorten vlees. Het is echter erg hoog in ether omdat het van een dier komt. Zolang je de portiegrootte beperkt tot 120-140 gram en slechts twee porties rood vlees per week eet, is het een zeer gezond voedsel.

Eieren zijn een ander voedsel wat veel ether bevat - maar eet slechts tot 6 eieren per week, en alleen als ze slechts 2-3 minuten gaar zijn, zodat de dooiers nog vloeibaar zijn.

Kip, kalkoen, wildvlees en een beetje rundvlees zijn ook etherische voedingsmiddelen die gezond zijn als ze in kleine hoeveelheden (120-140 gram porties) worden gegeten. We raden aan dierlijke eiwitten slechts één of twee keer per dag te eten. Vetten en oliën bevatten wat ether en zijn een soort voedsel dat niet wordt versterkt door koken, dus ze kunnen het beste rauw worden gegeten.

Fruit bevat heel weinig ether. Fruit is ook extreem yin in macrobiotische terminologie en het lichaam is tegenwoordig al te yin vanwege toxiciteit uit chemicaliën, zware metalen en ioniserende straling. Om deze redenen raden we aan geen fruit te eten.

Andere voedingsmiddelen zoals noten, zaden, bonen, geraffineerde granen en voedingsmiddelen die veel chemicaliën bevatten bevatten erg weinig ether. Ze moeten worden vermeden of spaarzaam worden gegeten.

Uitzonderingen zijn geroosterde amandelboter en geroosterde sesamtahini, die in kleine hoeveelheden nuttig zijn. Kokosolie komt van een vrucht, en heeft dus minder ether en wordt daarom afgeraden, hoewel een klein beetje in orde is.

Ongeraffineerd zeezout is een ander voedselproduct dat rijk is aan ether en daarom zeer nuttig is.

Drinkwater. Water wat veel ether bevat is bronwater en het meeste leidingwater. Kraanwater moet echter worden gefilterd met koolstof of een zandfilter om chemicaliën en andere onzuiverheden te verwijderen. Bronwater wordt meestal gefilterd in de bron, indien nodig. Ga voor meer informatie over dit dieet naar www.drlwilson.com.

EEN ANDERE MANIER OM DE HOEVEELHEID ETHER IN HET LICHAAM TE VERGROOTTEN

Door de levensstijl en gezondheidstoestand te verbeteren, kan het lichaam veel meer ether uit lucht, water en voedsel opnemen of extraheren. Een gezonde levensstijl betekent het volgende:

- Neem voldoende rust. De meeste mensen hebben elke nacht 9 tot 10 uur slaap nodig. Dutjes zijn ook uitstekend. Lees Rest and Sleep voor meer informatie.

- Ga om 21:00 uur of eerder naar bed. De uren vóór middernacht zijn het beste om te slapen. Te laat opblijven schaadt het lichaam in alle gevallen.

- Blijf warm. Dit wordt vaak over het hoofd gezien, maar is belangrijk. Draag een muts bij koud weer, draag sokken om je voeten warm te houden en bedek de benen om warm te blijven. Als je naar buiten gaat, neem dan altijd een extra trui of jas mee.

- Oefen diepe ademhaling. Je kunt dit liggend, zittend of lopend doen. Sport dwingt iemand diep te ademen. We raden echter niet aan om krachtig te trainen omdat het te veel energie verbruikt en het lichaam uitput. Diep ademen is echter geweldig. Een eenvoudige manier om het zuurstofgehalte van uw huis en kantoor te verhogen, is door een ozonator / ionisator-luchtreiniger te kopen. Plaats hem hoog op een plank of op een beugel en laat hem gewoon draaien. Het verhoogt het zuurstofgehalte van de lucht door zuurstof in ozon om te zetten en er komt meer zuurstof in huis of op kantoor als er wat ventilatie naar buiten is. Lees Ozonator/Ionizer Air Purifiers voor meer informatie.

- Verminder stress op elk gebied van uw leven.

- Vermijd zoveel mogelijk contact met gifstoffen. Dit omvat gifstoffen uit voedsel, water, lucht en door direct contact zoals het hanteren van giftige producten of het aanbrengen van deze op uw huid. Vermijd of minimaliseer ook het gebruik van medische producten, vaccins en de meeste vrij verkrijgbare geneesmiddelen.

- Bewaar je seksuele vocht zo veel mogelijk. Seksuele vloeistof bevat veel etherische energie. Het is noodzakelijk om een baby te maken. Het vasthouden van deze vloeistof is een oude truc als je een lang en gezond leven wilt leiden. We zijn het niet eens met artsen die mannen en vrouwen vertellen dat hoe meer gewone seks ze hebben, hoe beter. In plaats van gewone seks, kun je Down Sex proberen, dat veel genezende voordelen heeft naast het vasthouden van seksuele vloeistof.

Houd de kanalen waardoorheen de ether stroomt open en helder. Bepaalde therapieën, met name voet- en handreflexologie, the Twist Procedures, Chiropractie en Diepe Ademhaling helpen deze kanalen open te houden en kunnen helpen meer van hen te openen.

- Breng de yin en yang krachten in evenwicht in het lichaam. Ontwikkeling vereist dit. Het balanceren van yin en yang is de reden waarom we geen fruit, suikers en al helemaal geen alcohol aanbevelen; ook geen chocolade en heel weinig noten, zaden, rauw voedsel of sappen. Deze zijn allemaal te yin. Dit is ook de reden waarom we voornamelijk gekookt voedsel aanbevelen en het eten van veel gekookte groente bij elke maaltijd. Vermijd ook vegetarische en semi-vegetarische diëten, die allemaal erg yin zijn. Het is ook de reden om geen yin-groenten zoals de nachtschade familie (tomaten, witte of rode aardappelen, aubergine en alle paprika's) te eten.

Het is ook de reden om te allen tijde te veel eten te vermijden en alle smoothies en shakes en ander gezoete voedingsmiddelen en dranken van alle soorten te vermijden. Het handhaven van de yin en yang balans van het lichaam omvat zoveel dat het een boek kan vullen. Lees voor meer informatie Understanding Yang And Yin en Yin And Yang Healing op deze website.

- Breng de oxidatiesnelheid en de verhouding natrium / kalium in de weefsels (niet in het bloed) in evenwicht. Dit vereist een nutritional balancing programma en is een andere krachtige manier om de hoeveelheid ether in het lichaam te vergrootten.

Voor meer informatie over dit onderwerp en verwante onderwerpen, lees je Etherisch Resetten, Telomeren en hoe je ze kunt verlengen, and de Ethertheorie.